Колеги да ви се похваля и на мен ми се разтрака вариатора, и като е студена отваря клапаните по-рано и е една мудна. Та въпроса ми е къде да го сменя тоя вариатор и горе долу колко пари да приготвя. И как е по добре нов или с ремонтен кит.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колеги къде да сменям вариатор?
Collapse
X
-
За Пловдив незнам - софия - в Екстрема. Аз една година тракам, пък от селеноида покапва... Ремонтния комплект - 2-5к км. И после отново може 150 лв труд.
Така че, ако е време за ангреважа и имате пари за вариатор - нов му е м....Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя
Comment
-
Първоначално публикувано от dido76bg Покажи съобщениеЗа Пловдив незнам - софия - в Екстрема. Аз една година тракам, пък от селеноида покапва... Ремонтния комплект - 2-5к км. И после отново може 150 лв труд.
Така че, ако е време за ангреважа и имате пари за вариатор - нов му е м....http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Първоначално публикувано от basterz Покажи съобщениеКолеги да ви се похваля и на мен ми се разтрака вариатора, и като е студена отваря клапаните по-рано и е една мудна. Та въпроса ми е къде да го сменя тоя вариатор и горе долу колко пари да приготвя. И как е по добре нов или с ремонтен кит.също така е желателно ако не си сменял ремъци и ролки или ако са за смяна вече да ги смениш и тях
АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
със този кит коммплект не всеки пат се получава ефекта...хихих наи-добре нов варятор мнение...Last edited by KalinAlfista; d.m.y г., 08:40.Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Comment
-
Ремонтния комплект дава добри резултати само първия път и само ако е в началото на тракането после си е само пари на вятъра
Направи си сметка колко време още мислиш да караш колата новия вариатор ще кара поне 100 000 км ако редовно си онслужваш колатаsigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеРемонтния комплект дава добри резултати само първия път и само ако е в началото на тракането после си е само пари на вятъра
Направи си сметка колко време още мислиш да караш колата новия вариатор ще кара поне 100 000 км ако редовно си онслужваш колатаСега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Comment
-
с ремоннтния комплект се радвах на "тишина' само 2-3000 км после пак се разчатка . На бензиностанцията веднъж се опита да ми налее нафта добре че пищова за нафтата е по дебел и не влиза на гърловината на бенз. автомобил146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa boy Qv Покажи съобщениеКолеги каква е ценичката на този кит вариатор?????http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=28814 под снимките човека е казал какви вариатори може да достави и на какви цени погледнете в темата "коректни продавачи във форума" ще видите че пича е много свестен и няма да ви излъже
П.П аз лично сменях рем. комплект и съм крайно недоволен (сменям си всичко по колата сам ,ако трябва да давам пари и за "майстори" ИЗОБЩО НЯМА ДА СЕ ЗАМИСЛЯ дали да сложа нов вариатор)146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
Comment